Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

     Clean Expert Svea AB

               Professionell städservice i Skåne

0732-61 61 95

0732-61 61 05

Hushållsnära Tjänster i Skåne

Hemstädning

Föreställ dig att komma hem efter en lång dag till en plats som är ren, ordnad och välkomnande. Clean expert är här för att förverkliga din dröm. Som ett branschledande företag som erbjuder tillförlitliga städtjänster sedan år 2000, inser vi att dina behov är unika. Det är därför vi tar oss tid att erbjuda tjänster som fungerar med din budget, rengöringspreferenser och upptagen livsstil.

Flyttstädning

Visste du att flytta är en av de mest stressande händelserna i en persons liv? Om du någonsin har flyttat eller är mitt i en, kanske du inte tycker att detta faktum är alltför överraskande. Det är så mycket mer än bara att transportera dina tillhörigheter från en plats till en annan. Det finns otaliga uppgifter och processer du måste tåla innan du bekvämt kan bosätta dig i din nya bostad. Rengöring behöver inte vara en av dem. Maid Right kan tillhandahålla lösningar för såväl det hem du flyttar ut som det du flyttar till.

Storstädning

Så fungerar vår Storstädning

Vårt professionella städteam gör ordentligt rent ner till minsta lilla list och ser även till att städa på de ställen man ofta glömmer bort. Varje hem är unikt – därför anpassar vi vår städning efter dina önskemål.

Vi städar så att det blir rent på riktigt.Samtliga rum rengörs noggrant från golv till tak, vi dammar, dammsuger och våttorkar

Vi lägger extra energi på ditt kök och badrum då vi vet att dessa ofta behöver lite extra kärlek. Fönsterputs är detaljen som gör skillnaden – självklart gör vi det vid samma tillfälle om du önskar.

Boka snabb & prisvärd städning